Optagelsesprøve til Talentlinjen 2020/21

11. november 2019

Inger Lerch Høj

Talentlinjen ved Furesø Musikskole henvender sig fortrinsvis til elever der har et mål og ønske om at søge ind på videregående musikuddannelser.
Elever optages fra ca. 14 år (det er muligt at gå på talentlinjen i 3 år).

Der afholdes optagelsesprøve den 9. marts 2020 i Kulturhuset i Farum.

Klaver- og guitarelever spiller solo. Alle andre elever akkompagneres af klaver eller guitar (evt. af egen lærer eller medstuderende). Der spilles/synges ca. 5 min. Der vil være et gennemgående optagelsesudvalg bestående af lærere og ledelse fra Furesø Musikskole.

Talentlinjen
Undervisningen består af 45 min. hovedfag, 20 min. bifagsklaver, hørelære/teori, sammenspil (lokalt og Kvintorat). Der udarbejdes en målsætning/handlingsplan mellem hver elev og lærer gældende for hvert år.

Alle elever på talentlinjen deltager i minimum 2 talentkoncerter og en årsprøve lokalt. I Kvintorats-regi (regionalt samarbejde mellem Ballerup, Furesø, Gentofte, Gladsaxe og Herlev musikskoler) arrangeres der fælles: performance workshop, masterclass/clinics, koncertekskursion, koncert med optagelse.

Deadline for tilmelding er 7. februar
For yderligere information kontakt skoleleder Jes Gram (jgra@furesoe.dk