Ledig stilling

Furesø Musikskole søger en musikskolesekretær/administrativ medarbejder til at indgå i vores administrative team. Kontoret og din primære arbejdsplads er placeret i Farum Kulturhus, hvor en del af musikskolens aktiviteter holder til. Der er desuden afdelinger i Værløse og Hareskov.

Furesø Kommune værdsætter kulturen og Musikskolen indgår som en central enhed blandt de øvrige kulturinstitutioner. Der er et godt og tæt samarbejde med de øvrige institutioner, og vi deler hus med bl.a. Immigrantmuseet, bibliotek og kulturhus, og du vil derfor føle dig som en del af den samlede kulturafdeling i kommunen.

Personlig profil
Vi søger dig, der har organisatorisk talent og holder af system og struktur, da arbejdet kræver stor selvstændighed og evne til at tilrettelægge og holde styr på egne opgaver. Samtidig skal du kunne indgå i et team, hvor vi løfter i flok og byder ind, hvis der opstår spidsbelastninger. Du må meget gerne være kontoruddannet eller have erfaring fra en anden administrativ stilling. Kendskab til musik- og kulturliv er en fordel men ikke en nødvendighed. Vi søger en proaktiv profil som er nysgerrig på at lære nyt i en virkelighed, hvor it systemer er i stadig udvikling. Har du kompetencer inden for kommunikation eller andet, må du endelig huske at gøre opmærksom på det i din ansøgning.

Opgaverne indebærer bl.a.
  • Elevadministration
  • Forældrehenvendelser pr mail/tlf
  • Lettere bogføring
  • Understøtte lærernes daglige arbejde
  • Instrumentudlejning
  • Administration af voksenafdelingen
  • Indkøb

Det er en fordel hvis du har erfaring med
  • Speedadmin
  • Acadre
  • Opus
  • Bogføring
  • Ferieloven

Vi tilbyder
  • Opkvalificering og kurser efter behov
  • Deltidsstilling som kan kombineres med evt. anden beskæftigelse
  • Job i en veldrevet kommune hvor kulturlivet er vigtigt
  • Fleksibel arbejdstid uden for den faste åbningstid (9-12 alle hverdage)

Administrationen består af musikskoleleder, souschef samt 2 sekretærer (denne stilling inklusiv). Furesø Musikskole beskæftiger 35 fastansatte musikskolelærere og har cirka 1000 elever. Stillingen er på 32 timer.

Ansøgningsfrist 1. februar 2022.
Stillingen ønskes besat 1. marts 2022 eller snarest derefter. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Du er velkommen til at kontakte Musikskoleleder, Jes Gram: jgra@furesoe.dk, 7216 4101, hvis du vil vide mere om stillingen.