Hvordan gennemføres undervisningen i en tid med coronavirus?

Furesø Musikskole overholder Danske Musik- og Kulturskolers retningslinjer om afstand og lokalers m2 hvorfor nogle evt. kan opleve at skulle have undervisning i et andet lokale end de er vant til.

Fra 29.10.2020 skal der bruges mundbind når man træder ind i Farum Kulturhuset og i afdelingen på Kirke Værløsevej 36 og indtil man sidder ned eller undervises i de respektive lokaler. Dette gælder for elever over 12 år.

I Farum Kulturhus ankommer eleverne til Musikskolen via bagtrappe og går direkte op til 1. sal. Der er ingen adgang til selve Kulturhuset. Derudover gælder:

• Eleverne bedes komme uden forældre og vente udenfor musikskolen, hvis de kommer i god tid og først gå ind nogle få minutter før deres time.
  • Eleverne vasker hænder eller spritter af inden undervisningen.
  • Der er kun adgang for elever der skal til undervisning.
  • Ingen søskende eller forældre må opholde sig i musikskolens lokaler.
  • Der skal være mindst 4 m2 pr. person i lokalet ved stående aktiviteter og 2 m2 ved siddende aktiviteter.
  • Der skal så vidt muligt være en afstand på 1 meter mellem to personer.
  • For sang og scenekunst skal der være en afstand på 2 meter mellem to personer.
  • Eleven og læreren skal spritte hænder grundigt før og efter hver lektion
  • Læreren må kun hjælpe eleven med at stemme elevens instrument med plastichandsker på – og derefter spritte hænder.
  • Lærer og elever må under ingen omstændigheder bruge samme instrument.
  • Tangentinstrumenter rengørings mellem hver elev.
  • Håndtag, nodestativer og stole sprittes af mellem hver elev af læreren.
  • Hvis eleven inden for de seneste 2 døgn før timen har haft symptomer som tør hoste, feber eller vejrtrækningsbesvær, skal eleven ikke komme til fysisk undervisning.
  • Hvis eleven inden for de seneste 14 dage før timen har været sammen med pårørende eller andre med symptomer, skal eleven ikke komme til fysisk undervisning.
  • Hvis elev eller lærer er i risikogruppe eller føler sig mere tryg ved brug af mundbind/visir, er dette naturligvis en mulighed for den enkelte. Musikskolen stiller ikke mundbind til rådighed til eleverne.

Karantæne: Er en elev i karantæne er det muligt at modtage soloundervisningen online.

Koncerter: Publikum vil ved koncerter blive bedt om at opgive navn og mail til brug for smittesporing (vi har oplysninger på deltagende elever).